Ποιο είναι το 1 στοιχείο που στέκεται εμπόδιο στην επιτυχία της καφετέριάς σου;

Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που εμποδίζει την επιτυχία της καφετέριας σου;

Ως ιδιοκτήτης καφετέριας, ξέρουμε ότι προσπαθείς συνεχώς να παρέχεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ και να διατηρείς μια επιχείρηση που διαρκώς εξελίσσεται.

Μήπως, όμως, έχεις την αίσθηση ότι κάτι σε κρατάει πίσω;

Μπορεί να προμηθεύεσαι εκπληκτικής ποιότητας καφέ, το προσωπικό σου να είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο και ο εξοπλισμός σου ο καλύτερος της αγοράς.

Όμως, υπάρχει ένα κρίσιμο στοιχείο που συχνά περνάει απαρατήρητο και στο τέλος της μέρας θα κρίνει αν θα καταφέρεις να κάνεις την πραγματική διαφορά στον κλάδο σου: η ύπαρξη δεδομένων.

Τι εννοούμε; Πολύ απλά, να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι σε αριθμούς και με ακρίβεια, οι οποίες θα σου δείχνουν τι πηγαίνει καλά και τι χρειάζεται βελτίωση στο σύνολο των λειτουργιών της καφετέριάς σου.

Μόνο τότε θα μπορείς να πάρεις στρατηγικές αποφάσεις με πραγματική αξία και να ανεβάσεις τον πήχη.

Αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι αυτά τα δεδομένα που χρειάζεσαι και το σημαντικότερο: πώς θα τα αποκτήσεις!

Έλεγχος Ποιότητας

Με τα σωστά δεδομένα, μπορείς να διασφαλίσεις ότι κυριολεκτικά κάθε φλιτζάνι καφέ που προσφέρεις είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, ικανοποιώντας με συνέπεια τις προσδοκίες των πελατών σου.

Σκέψου να γνωρίζεις σε πραγματικό χρόνο:

-Πόσοι από τους καφέδες που παρασκευάστηκαν σήμερα είχαν την επιθυμητή ποιότητα;

-Πώς μεταβάλλεται η ποιότητα του καφέ μέσα στη μέρα;

-Ακολουθείται η ακριβής συνταγή για κάθε είδος καφέ;

Έλεγχος Κατανάλωσης

-Πόσοι καφέδες φτιάχτηκαν μέσα στη μέρα;

-Τι καφέδες ήταν, μονοί ή διπλοί;

-Ποιες μέρες και ώρες γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση;

Τι μπορείς να κάνεις, για παράδειγμα, έχοντας αυτά τα δεδομένα στα χέρια σου; Γνωρίζοντας τις ώρες εκείνες μέσα στη μέρα που οι παραγγελίες σου μειώνονται, μια εξαιρετική ιδέα είναι να εφαρμόσεις happy hour ή άλλες προσφορές που θα προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες.

Και κάπως έτσι, θα έχεις μετατρέψει ένα πρόβλημα σε ευκαιρία για υψηλότερα κέρδη!

Έλεγχος Προμηθειών

Γίνεται άσκοπη σπατάλη των προμηθειών σου; Πόσες ακριβώς προμήθειες πρέπει να παραγγείλεις και πότε; Όλα αυτά είναι πράγματα που δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύεις, αφού με τα σωστά δεδομένα θα ξέρεις:

-Πόσα κιλά καφέ καταναλώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

-Πόσα κιλά καφέ θα χρειαστείς για τις επόμενες 30 ημέρες και άλλα πολλά!

Έλεγχος Εξοπλισμού

-Καθαρίζεται σωστά η μηχανή του καφέ;

-Πότε πρέπει να αλλάξω το φίλτρο νερού;

-Πόσες ώρες δουλεύει η μηχανή και τι νερό καταναλώνει;

Και κάπως έτσι, θα διασφαλίσεις ότι η μηχανή σου είναι σε καλή κατάσταση και δεν κινδυνεύει από κακομεταχείριση ή αμέλεια.

Το μόνο που μένει, είναι να μάθεις πώς μπορείς να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα δεδομένα για την καφετέριά σου και να την εκτοξεύσεις.

BibeCoffee: Όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σου στο κινητό σου.

Στη BibeCoffee, βοηθάμε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφέ να κάνουν Smart τη μηχανή του καφέ τους, ώστε να έχουν πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα που θα τους εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Για την ακρίβεια, η ομάδα μας θα εγκαταστήσει την πρωτοποριακή συσκευή της BibeCoffee στη μηχανή του καφέ της επιχείρησής σου, ώστε να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι για να τη διαχειρίζεσαι ξέγνοιαστα και με επιτυχία.

Εάν, λοιπόν, η αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργιών της επιχείρησής σου ήταν ένα γρίφος για σένα, πλέον ξέρεις την απάντηση: τα δεδομένα!

Για να ξεκλειδώσεις τις πραγματικές δυνατότητες της καφετέριας σου, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη δύναμη των δεδομένων, που σου προσφέρει η BibeCoffee. 

Κάνε κλικ εδώ για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας και κλείσε σήμερα ένα ραντεβού με την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Σε περιμένουμε!